Les 2 Chamois


Les Houches, Chamonix, Chamonix/Mont Blanc, Frankrijk.

12 bedden, 6 slaapkamers, badkamers.

Op basis van Logies

Unieke chalet die traditie met originaliteit mixt

€3800 - €7700

Contact Les 2 Chamois

Bezoek Website

Telefoon: 33 4 50 90 60 93

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Locatie

Een mooie boerderij in Les Houches. De skilift van Prarion ligt op een korte loopafstand. Het hele huis is perfect voor een familie of een groep vrienden waar iedereen hun eigen persoonlijke ruimte zal kunnen vinden.

Accommodatie en faciliteiten

Les 2 Chamois is een prachtige, oude boerderij wat verdeeld is in twee verschillende ruimtes. De bovenverdieping heet 'le grand chamois'. Het is het grootste deel van het huis en was vroeger eigendom van een timmerman die liefdevol al het houtwerk heeft gedaan. Dit heeft een warm en gastvrij gevoel door het hele huis gecreëerd, die de meeste originele kenmerken heeft behouden.

De eerste verdieping is zeer comfortabel en ruim vanwege de grote, open woonkamer. De keuken is uniek en alle kamers hebben hun eigen charme dankzij de originele balken.

'Le Petit Chamois' is het onlangs gerenoveerde gedeelte van het huis. Gelegen op de begane grond, u vindt hier een gezellige en lichte twee-slaapkamer appartement ingericht met smaak in een meer industrië le en moderne stijl.

De twee gedeeltes samen maken deze plek een unieke mix van traditie met originaliteit.

Verzorging

- Verzorging op basis van logies bestaat uit:

- Conciërgeservice voor en tijdens uw verblijf om u te helpen met het organiseren van diensten die u nodig heeft, zoals het verkrijgen van skipassen, vervoer etc.

- Een welkom in het chalet om u uit te leggen hoe alles werkt, evenals de regels van het chalet; een overzicht van wat er in Chamonix gaande is en de beste plekken om te bezoeken, skis te huren, uit te gaan etc. ; en een bevestiging van eventuele diensten die u bij ons heeft geboekt, zoals gidsen, leraren, babysitters, enz.

- Kwaliteit beddengoed, handdoeken, badjassen, slippers en luxe badkamerartikelen

- Ten80 Holidays welkomstpakket

Extra beschikbare diensten:

- Upgrade naar een dagelijkse schoonmaakdienst

- Vervoer binnen het dorp en van/naar het vliegveld

- Extra personeel - Chef, babysitter, gids, leraar etc.

- Het vullen van uw koelkast en boodschappen doen

- Materiaal verhuur

- En nog veel meer

- We verzorgen ook graag een service op basis van half pension, maar werken liever samen met iedere gast. Hierdoor kan de perfecte, op maat gemaakte vakantie worden gecreëerd, zodat u van diensten gebruik maakt die u echt wilt, in plaats van dat wij proberen te bedenken hoe u het wilt hebben.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.