fbpx

Reset Password

3 Vallées

Een van de grootste skigebieden ter wereld met meer dan 600 km aan geprepareerde pistes tussen 8 fantastische skigebieden, allemaal met hun eigen karakter en traditionele charme.

De dorpen in Les 3 Vallées variëren van de grote en kosmopolitische zoals Courchevel 1850 en Meribel naar de kleinere, leuke en traditionalvillages van Saint Martin de Belleville en La Tania, waar veel catered chalets te vinden zijn.

In Les Trois Vallées zult u zich nooit vervelen, de keuze aan pistes is enorm. Of het nu gaat om glooiende hellingen tussen bomen of grote pistes met een spectaculair uitzicht, Les Trois Vallées is een paradijs voor skiërs en snowboarders op alle niveaus.

Voor après-ski biedt elk van de resorts in Les Trois Vallées een ruime keuze aan recreatieve activiteiten. Afgezien van de talloze cafés, restaurants en winkels, bieden de dorpen van Courchevel, Meribel en Val Thorens spa en wellnessfaciliteiten en voor diegenen die wil feesten, er zijn veel bars en clubs in Courchevel, Meribel en in Val Thorens.

  • Hoogte: 900m – 3230m
  • Pistes: 600km
  • Liften: 200
  • 6 daagse skipas: €300

Hier vindt u wintersport chalets op de pistes, luxe chalets met sauna of jacuzzi, met of zonder catering en ook appartementen en hotels.