Chalet Aubepines


Les Bossons, Chamonix, Chamonix/Mont Blanc, Frankrijk.

8 bedden, 4 slaapkamers, 4 badkamers.

Op basis van Logies

Ultiem comfort en elegantie aan de rand van het bos

€4200 - €7000

Contact Chalet Aubepines

Bezoek Website

Telefoon: 33 4 50 90 60 93

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Locatie

Grenst aan het bos met herten die door de tuin dwalen, privé en afgezonderd aan de top van Les Bossons. Het is 5 minuten rijden naar Les Houches en 10 minuten naar Chamonix.

Accommodatie en faciliteiten

Dit chalet is een gezinswoning, stijlvol, elegant, praktisch en zeer leefbaar. Een oude, in 1970 gebouwde Trappier-chalet dat onlangs volledig gerenoveerd is tot een uitzonderlijke kwaliteit, Het biedt alles wat een modern chalet aan kan bieden, gecombineerd met de charme van een grote, oude famlie huis. Ruim, luchtig en licht met een zeer hoge standaard in comfort.

Benedenverdieping - Overdekte garage, skiskamer met verwarmde schoenendroger, slaapkamer (2 en 3) met eigen badkamer

Begane grond - Grote slaapkamer met garderobe kast en een heerlijke ensuite badkamer, kinderkamer (4) met eigen badkamer, tv en speelkamer

Eerste verdieping - open keuken met ontbijt eiland, eetkamer, hoofd woonkamer, woonkamer met open haard, gasten toilet, groot balkon.

Apart - verzonken bubbelbad op het terras

Verzorging

- Verzorging op basis van logies bestaat uit:

- Conciërgeservice voor en tijdens uw verblijf om u te helpen met het organiseren van diensten die u nodig heeft, zoals het verkrijgen van skipassen, vervoer etc.

- Een welkom in het chalet om u uit te leggen hoe alles werkt, evenals de regels van het chalet; een overzicht van wat er in Chamonix gaande is en de beste plekken om te bezoeken, skis te huren, uit te gaan etc. ; en een bevestiging van eventuele diensten die u bij ons heeft geboekt, zoals gidsen, leraren, babysitters, enz.

- Kwaliteit beddengoed, handdoeken, badjassen, slippers en luxe badkamerartikelen

- Ten80 Holidays welkomstpakket

Extra beschikbare diensten:

- Upgrade naar een dagelijkse schoonmaakdienst

- Vervoer binnen het dorp en van/naar het vliegveld

- Extra personeel - Chef, babysitter, gids, leraar etc.

- Het vullen van uw koelkast en boodschappen doen

- Materiaal verhuur

- En nog veel meer

- We verzorgen ook graag een service op basis van half pension, maar werken liever samen met iedere gast. Hierdoor kan de perfecte, op maat gemaakte vakantie worden gecrëëerd, zodat u van diensten gebruik maakt die u echt wilt, in plaats van dat wij proberen te bedenken hoe u het wilt hebben.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.