Catered ski chalets, uw eigen chalet met de service van een hotel!

24/06/2017

catered chaletchefkokafternoon tea

Het 'catered chalet' concept werd meer dan 30 jaar geleden gestart door de Britten en is sindsdien zeer populair geworden door het aanbieden van de perfecte combinatie van een privé-ski chalet, maar zonder zorgen over het koken en schoonmaken. Veel chalets worden gerund door koppels en gezinnen die ervoor gekozen om hun leven te leiden in de bergen en ze zullen fungeren als uw gastheer voor de week. Zij zullen uitstekende maaltijden bereiden en serveren, houden het chalet schoon en netjes en zij zorgen ervoor dat er een brandend haardvuur is als u thuiskomt. Ook organiseren zij uw vakantie voor u, regelen de skipassen, geven advies en begeleiden u over hun favoriete ski-pistes. Dit alles in een gezellig privé-chalet met alleen uw groep van familie of vrienden.

skichaletop tafel!hot tub buiten

Diensten variëren per chalet, maar tijdens een typische catered chalet vakantie verzorgen uw gastheren een stevig ontbijt dat u klaarstoomt voor een dag op de pistes. Terwijl u gaat skiën, zullen ze het chalet reinigen en de slaapkamers netjes verzorgen. Wanneer u terugkeert in de middag vindt u een afternoon tea met zelfgemaakt gebak (de Britse invloed weer!). Zij zullen daarna voor een overheerlijk diner zorgen inclusief wijn. Veel chalets bieden ook aanvullende diensten, zoals ski-begeleiding om u het gebied rondom het resort te tonen en sommige bieden een mini-bus om u naar de skiliften te brengen. De meeste gastheren zullen één dag vrij nemen tijdens de week, zij zullen dan een ontbijt klaar zetten en u krijgt de kans om te dineren in een lokaal restaurant in de avond. Hoewel zij geen vluchten aanbieden, organiseren de meeste chalet exploitanten wel een privé-transfer van het vliegveld of treinstation naar hun chalet. Velen bieden ook diensten voor kinderen, inclusief oppassen en verzorgen.

De catered chalet vakantie is dan ook een perfecte flexibele, all-inclusive vakantie; niet alleen voor families en groepen vrienden, maar ook voor zakelijke evenementen.