Waar kun je dit weekend skiën?

17/11/2017

Ben je klaar? Dankzij de recente sneeuwval openen de skigebieden geleidelijk hun pistes aan het begin van het seizoen. Dus waar kun je dit weekend al skiën? We hebben alle informatie verzameld die u nodig heeft voor welke gebieden dit weekend en daarna open zijn.

Frankrijk


tignes vandaagtignes vandaag


Tignes zal deze zaterdag, 18 november twee pistes openen (Double M en Bollin), naast de sinds eind september toegankelijke gletsjer.

Tignes verwelkomt op 18 en 19 november de Ski Force Winter Tour, aan de zijlijn van deze gedeeltelijke opening.

Prijzen: 32 € per dag (tot 25 november)


val thorens vandaag


Val Thorens in de 3 Vallées start dit winterseizoen dit weekend! Een goed deel van het skigebied begint vanaf zaterdag 18 november.

De volgende liften zullen open zijn: de funitels van Péclet en Grand Fond, de stoeltjesliften Cascades, Portette, Moutière en Plein Sud, de gondels Moraine en Cairn / Caron, de Plateaux-skilift, en de tapijten Castor et Pollux, Campagnol en Musaraigne.

Prijzen (van 18 tot 24 november 2017):
1 dag: € 33,60
4 uur: € 30,10
2 dagen 18 en 19 november 2017: € 64,00

Zwitserland

Verbier zet zijn momentum voort en opent geleidelijk zijn pistes voor skiërs. Hoewel het Zwitserse resort sinds 10 november is geopend, was alleen het meer van Vaux tot nu toe toegankelijk. Vanaf deze zaterdag 18 november zijn ook het circuit van Attelas-Ruinettes en de blauwe en rode pistes van La Chaux toegankelijk.

Bij skiliften zijn Lac 1, Lac 2, Attelas (James Blunt), Chaux-Express en Funispace open voor skiën.

Prijzen (18 en 19 november):
1 dag CHF 56
1/2 dag Verbier (vanaf 11:30 uur) CHF 50

De 4 Vallées maakt gebruik van de recente sneeuw om de geleidelijke opening van zijn pistes voort te zetten. Na Verbier openen elk van de resorts in het gebied dit weekend enkele pistes.

In Nendaz de sector van Siviez, waarvan twee pistes open zullen zijn (Tortin en het Plan du Fou). In de sector van Veysonnaz drie toegankelijke pistes (Ours tot het tussenliggende, Cheminée en Inalpe zal openen. Drie liften worden geopend in Thyon: Les Masses, Etherolla en Trabanta.

Prijzen : Skipassen van 1 en 2 dagen zijn -40%

Zermatt wordt nooit gesloten dankzij de gletsjer. Als er slechts een paar pistes het hele jaar door kunnen skiën, zullen de anderen geleidelijk worden geopend, afhankelijk van de sneeuw. In totaal zijn 31 km pistes dit weekend toegankelijk op het gebied.

De volgende pistes gaan open voor 30 november 2017.


champerychampery


Champery/Les Crosets, van Les Portes du Soleil, opent dit weekend van 9.00 tot 16.00 uur. Alleen de kabelbaan Champery - Croix-de-Culet en de Crosets 8-stoeltjeslift zijn geopend.

Prijzen: CHF 30.- per dag, CHF 25.- 1/2 dag (ochtend of middag vanaf 12.00 uur)

De gebieden Crans Montana, Grimentz en Zinal verwelkomen u vanaf zaterdag 18 november. Het veld van Anzères zal vanaf zondag 19 november nummers openen.

Dus als dat je opwindend maakt om te gaan skiën, ga dan naar onze pagina met speciale aanbiedingen waar we veel chalets met geweldige aanbiedingen hebben voor de start van het seizoen........Winter Is Coming!