Chalet Bluebell


Les Gets, Portes du Soleil, Frankrijk.

18 bedden, 7 slaapkamers, 7 badkamers.

Catered Chalet

24 jaar ervaring in Les Gets

£399 - £999 p/p

Contact Chalet Bluebell

Bezoek Website

Telefoon: 0033 619 43 12 67

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Sinds 1993 zorgen we voor gasten in Les Gets, waarmee we een solide reputatie opbouwen voor het bieden van opwindende winter- en zomervakanties, heerlijke maaltijden in onze gezellige familiesfeer en het delen van onze diepgaande kennis van het gebied.

Locatie

Chalet Bluebell is een groot en ruim verzorgd chalet op een eigen terrein in het pittoreske stadje Les Gets aan de Route des Grandes Alpes. Wij zijn gunstig gelegen voor alle voorzieningen van de stad, die op slechts een kleine acht minuten lopen van het hotel liggen.

Accommodatie en faciliteiten

Onze volledig verzorgde Chalet Bluebell heeft vijf tweepersoonskamers met eigen badkamer en twee familiekamers met eigen badkamer, voor in totaal maximaal achttien gasten. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd voor het seizoen 2018 en zijn ingericht in dennenhout met traditionele Savoyaardse motieven waardoor ze een authentiek alpine karakter hebben.

Alle kamers profiteren van onze alpen-vallei en bieden een prachtig uitzicht op de berg Nantaux.

Onze comfortabele lounge op de eerste verdieping heeft een gezellige houtkachel en is gevuld met boeken en spelletjes en een flatscreen-tv met Free-View-kanalen. We serveren hier elke avond voor het diner canapés en aperitiefjes.

Beneden is de eetkamer licht en luchtig en onze opvallend grote eettafel verfraait de unieke sfeer tijdens het diner, waar menig geweldig bergverhaal verteld is!

Na een zware dag op de piste, is er niets beters dan ontspannen in de nieuwe jacuzzi van Chalet Bluebell met een prachtig uitzicht op de Nantaux!

Verzorging

Als onderdeel van de Chalet Bluebell-ervaring, kunt u er zeker van zijn dat uw diner zowel heerlijk als voedzaam zal zijn. Je moet tenslotte je kracht behouden voor de blauwe lucht en de poederdag van morgen, nietwaar? En altijd geserveerd in het beste gezelschap.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.