Home by U Chalets


St Martin de Belleville, 3 Vallees, Frankrijk.

20 bedden, 10 slaapkamers, 12 badkamers.

Op basis van Logies

Opnieuw uitgevonden Savoie architectuur in een eigentijdse stijl

€3200 - €8400 per chalet

Contact Home By U Chalets

Bezoek Website

Telefoon: 33 6 22 24 80 25

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Twee aangrenzende chalets waarbij de Savoie architectuur opnieuw is uitgevonden in een eigentijdse stijl.

Locatie

Onze chalets liggen in het dorpje St. Martin de Belleville (Alpen) in één van de vele uitlopers van het mythische 3 Vallées skigebied.

Accommodatie en faciliteiten

De HomeByU chalet zijn onderscheiden met 5 Gouden Sterren door het dorp St. Martin de Belleville (de hoogste onderscheiding die staat voor esthiek, stijl en harmonie van een chalet).

Door het gevoel van een aristocratisch huis, elegant en discreet, stralen onze chalets een door ons zeer gewenste rust en comfort uit. Met behulp van materialen, zoals steen en oud hout, roepen het ze het echte Alpen-gevoel op met eenvoudige en overzichtelijke lijnen. Ruimte, licht en hoeken geven het die Savoie uitstraling. De woonkamer heeft een hoog balkenplafond en een prachtig panoramisch uitzicht, dankzij de immens glazen gevel. De binnenkant van het chalet mengt zich met de buitenkant. U krijgt het gevoel alsof u in het hart van de bergen zit, terwijl u heerlijk ontspant voor het haardvuur in de open haard. De materialen en stijlen contrasteren soms, maar vullen elkaar altijd aan. De aanwezige betonnen vloer benadrukt de indrukwekkende massief houten balken.

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Over de keuken is goed nagedacht met in ons achterhoofd onze herinneringen, smaken en geuren van de beste en mooiste momenten die wij tijdens het koken hebben beleefd. De chalets zijn door ons gemaakt, maar voor u!

We hebben twee identieke aangrenzende chalets die alleen of samen kunnen worden gehuurd voor groepen van maximaal 20 personen. Elke chalet is als volgt samengesteld:

- 200 m² chalet
- Hoog balken plafond en moderne open haard
- Ruimte voor de skis en skischoenwarmers
- 2 overdekte parkeerplaatsen, plus parkeerruimte buiten
- Wasruimte (wasmachine, wasdroger en wastafel)
- Barbecue en tafel buiten
- Terrassen en balkons
- Baby meubelen (babybedje, wieg, kinderstoel en kinderwagen)
- Bordspellen
- 5 slaapkamers: 4 met televisie, waarvan 1 met internationale kanalen
- 6 badkamers
- Spa ruimte: sauna, douche, massagetafel
- 3 föhns
- Dock voor iPod
- 2 USB-sticks met films (voor volwassenen en kinderen, Frans en Engels)
- Onbeperkte toegang tot internet
- Nespresso machine (capsules niet inbegrepen)


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.