Chalet Croquette


Meribel, 3 Vallees, Frankrijk.

8 bedden, 4 slaapkamers, 4 badkamers.

Catered Chalet

Weekenden & en korte verblijven mogelijk

€3295 - €8235 p/w

Contact Chalet Croquette

Bezoek Website

Telefoon: 0044 (0) 203 286 0016

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Wat dit chalet ontbreekt aan uitzicht op de bergen, wordt goedgemaakt met heerlijk eten, een ruime, open woonkamer en het gemak van alles wat u nodig heeft op slechts een korte loopafstand van het hotel ligt; ideaal voor lange weekenden en korte verblijven waar u graag de grootste gedeelte van uw tijd op de pistes wilt doorbrengen.

Accommodatie en faciliteiten

Als onze nieuwste chalet, voelt deze ski accommodatie overdag licht en modern en 's avonds gezellig en warm aan terwijl u zicht ontspant op de comfortabele bank.

Gebouwd over drie verdiepingen, op de begane grond bevindt zich de berging voor ski's, boards en schoenen. In combinatie met vier en-suite slaapkamers betekent dat het chalet gemakkelijk 8 personen kan huisvesten zonder dat het te druk wordt in de woonkamer op de bovenste verdieping.

Zoals bij al onze chalets, kunt u 's middags en 's avonds tot rust komen na een dag op de pistes met een heerlijke 'afternoon tea', gratis Wi-Fi, Freeview TV en Wii spelletjes.

Open woon -en eetkamer
1 - Slaapkamer 1 (eerste verdieping) 2 éénpersoonsbedden met en suite douche en wc
2 - Slaapkamer 2 (eerste verdieping) 2 éénpersoonsbedden met en suite douche en wc
3 - Slaapkamer 3 (begane grond) 2 éénpersoonsbedden met en suite bad en wc
4 - Slaapkamer 4 (begane grond) 2 éénpersoonsbedden met douche en wc

Verzorging

U zult genieten van uw gastheer bij Chalet Croquette. Dankzij zijn ervaring die hij heeft opgedaan met het koken in professionele keukens, wordt u getrakteerd op heerlijk eten tijdens uw verblijf, waaronder een Franse avond met traditionele Tartiflette, charcuterie en crème brûlée.

AktivExperience is ervan overtuigd dat een goed ontbijt u gereedmaakt voor de dag, dus een stevig ontbijt wordt aan al onze gasten geserveerd. Het ontbijt is inclusief croissants, pain au chocolat, fruit, ontbijtgranen, yoghurt, plus een warme keuze.

Bij terugkeer naar uw chalet na een dag op de pistes, staat er vers gemaakte cake, brood, jam, fruit, thee en koffie voor u klaar. Na wat uitgerust te hebben van een dag op de pistes en een douche, zal uw chalet kok u een heerlijk, vullende 3 gangen diner serveren inclusief rode en witte huiswijn.

Uw chalet gastheren en koks hebben één vrije dag per week en op deze dag zullen wij u voorzien van een continentaal ontbijt, met inbegrip van croissants, pain au chocolat, ontbijtgranen, ham, kaas, vruchtensappen en thee en koffie (vers brood wordt aan uw chalet geleverd op de vrije dag van het personeel). We zullen ook de 'afternoon tea' voor u klaarzetten. 's avonds verzoeken wij de gasten gebruik te maken van één van onze vele lokale restaurants. (wij kunnen voor u reserveren, graag wel 48 uur van tevoren aangeven)

Lunch - Onze chalets bieden geen lunch aan, maar we bieden wel een lunchpakket aan, dit kan u een paar Euro's op de berg besparen. Inbegrepen in onze lunchpakketten: een 1/4 stokbrood, een zakje chips, stuk fruit, mini chocoladereep en een pakje sap. Lunchpakketten moeten voor aankomst in het chalet besteld worden.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.