Chalet Elliot East


La Tania, 3 Vallees, Frankrijk.

8 bedden, 4 slaapkamers, 4 badkamers.

Catered Chalet

Hot tub buiten, vlakbij de pistes en het dorp op een rustige locatie

£299 - £879 p/p

Contact Chalet Elliot East

Bezoek Website

Telefoon: (+44) 020 3411 5439

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Nederlands, Engels, Frans

Locatie

Chalet Elliot ligt net boven het dorp van La Tania in een privé bos dichtbij onze andere chalets (Lea, Morgane en Christine). De piste, gondellift en het centrum van het dorp liggen op slechts 200 meter afstand met gemakkelijke toegang te voet naar alle lokale voorzieningen. De meer avontuurlijke skiËr kan terugskiËn naar het chalet door de bomen, maar voor de beginners en kinderen ligt de toegang naar de pistes op slechts een paar minuten afstand.

Accommodatie en faciliteiten

Chalet Elliot is het ultieme chalet in La Tania, gebouwd in 1998 met teruggewonnen hout afkomstig van een oude Russische boerderij en liefdevol herbouwd in de Alpen - het verhaal gaat dat je nog steeds op zoek moet naar de kogelgaten van de Russische Revolutie in de dakconstructie, maar wij hebben ze nog niet gevonden! Het chalet heeft een ongelooflijke ambiance met warme en gezellige kamers met oude balken en de traditionele kenmerken - in combinatie met de kwaliteit van onze premium service in ons "vlaggenschip" - wordt het echt een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen.

Dit chalet is verdeeld in twee vleugels (Oost en West), die afzonderlijk kunnen worden geboekt voor groepen van maximaal 8 personen - of u kunt beide chalets boeken en de deur openen tussen beide vleugels om het toegankelijk te maken voor één groep van maximaal 16 personen.

Begane grond:
- 2 tweepersoonskamers met eigen badkamer met douche, wastafel en toilet
- 1 tweepersoonskamer met eigen badkamer met bad, wastafel en toilet
- Ruimte voor ski’s en skischoenen met elektrische warmers
- Hot-tub op eigen terras

Eerste verdieping
- Woon- en eetkamer met gewelfde plafonds, houtkachel en een balkon
- 1 tweepersoonskamer met eigen badkamer met bad, wastafel en toilet

Verzorging

Dit chalet is één van onze premium service chalets, waar u profiteert van extra verwennerijen - een kaasplankje na het diner, hapjes en een aperitief voor het diner en likeur na het diner.

We organiseren en creeren al meer dan 25 jaar onvergetelijke vakanties. De referenties door de jaren heen dragen het hoge niveau aan service uit. Ons toegewijde team van gastheren wordt ondersteund door een ervaren management en sales medewerkers.

Onze catering omvat:
- 7 dagen ontbijt inclusief een volledig Engels ontbijt zes dagen in de week (met uitzondering van de vrije dag van het personeel)
- 7 dagen per week thee ’s middags met onbeperkte verse zelfgemaakte taarten en vers brood
- 6 avonden per week een drie gangen diner met onbeperkt goede kwaliteit wijn tijdens de maaltijd
- Met onze premium catered chalet service bieden wij een meer creatief menu plus een extra kaasplankje, hapjes en drankjes voorafgaand aan het diner en na het diner een drankje
- Extra service van onze medewerkers gedurende de week
- Het gebruik van de sauna en/of hot-tub indien aanwezig (zie de specifieke informatie voor de aanwezige faciliteiten)
- Pre-boeking service voor skipassen, lessen en scherp geprijsde verhuur


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.