Ferme a Jules


Morzine, Portes du Soleil, Frankrijk.

26 bedden, 10 slaapkamers, 10 badkamers.

Catered Chalet

Sauna, Bubbelbad buiten, Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer

€475 - €1070 p/p

Contact Ferme a Jules

Bezoek Website

Telefoon: 33 (0)678 104 092

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Accommodatie en faciliteiten

Oorspronkelijk gebouwd in 1808, onze prachtige, verbouwde boerderij is de belichaming van een luxe chalet in Morzine. Het is geschikt voor maximaal 26 personen verdeeld over 10 ruime en suite kamers en heeft een grote woon- en eetkamer. Het chalet is omringt met een balkon waar u kunt genieten van het fantastische uitzicht dat uitstrekt over de vallei. Hoewel groot in omvang, blijft het nog steeds gezellig met tal van comfortabele stoelen rondom de openhaard.

Ferme à Jules heeft als voordeel grote, gemeenschappelijke ruimtes waar onze gasten zich kunnen mengen. Het beschikt over een grote eettafel waar u samen van uw ontbijt en diner kunt genieten, samen met uitnodigende banken. Ontspan en trakteer uzelf op de 'honesty' bar samen met uw mede gasten onder het genot van een aantal bordspellen.

Alle kamers hebben een eigen badkamer
Enorme woonkamer
Aparte bar
Bubbelbad buiten
Sauna
Balkons en buiten zitjes
Ski & schoenenkamer
Wifi
Nintendo Wii en dvd bibliotheek
Ruimtes waar u rustig een boek kunt lezen

Verzorging

Wij houden ervan om een goede balans te vinden tussen gezond en toegeeflijk.

Er ligt een grote nadruk op het gebruik van ingrediënten die lokaal worden geproduceerd en seizoensgebonden zijn. We maken bijna al onze gerechten vanuit het niets, alles van onze voorraden aan sauzen tot aan ijsjes.

Wij zorgen ervoor dat aan alle dieetwensen voldaan worden en zullen ons best doen om het menu aan te passen, zodat iedereen een fantastische en stressvrije maaltijd heeft tijdens hun verblijf in onze chalets.

We zijn er trots op dat wij u kunnen vertellen dat wij het 'Favoriete Eten in Morzine' 2 jaar op een rij hebben gewonnen tijdens de 'Morzine Source Awards' en zullen proberen om deze titel in de komende jaren te behouden.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.