La Ferme a Mamy


Morzine, Portes du Soleil, Frankrijk.

16 bedden, 6 slaapkamers, 6 badkamers.

Catered Chalet

Een werkelijk schitterend 240 jaar oude boerderij

vanaf £599 p/p

Contact La Ferme a Mamy

Bezoek Website

Telefoon: 33 (0) 6 29 14 63 23

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

Deze luxe boerderij is gelegen in een rustige zijstraat en slechts een kleine vier minuten lopen naar de centraal gelegen Super Morzine-kabelbaan, welke makkelijk toegang geeft tot het hart van de regio Portes du Soleil. De Pleney is slecht een paar minuten verder doorlopen of stap op de 'Petit Train' om rond te rijden naar de alternatieve liften. Wij bieden ook een haal- en brengservice met een minibus naar de liften om ervoor te zorgen dat u helemaal niet hoeft te lopen.

Accommodatie en faciliteiten

La Ferme a Mamy, chalet in Morzine inclusief catering, is een prachtige 240 jaar oude boerderij met een gevoel van luxe en een sfeer welke zelden gevonden wordt rondom Morzine.

Deze 18e-eeuwse Savoie boerderij is volledig gerenoveerd en heeft al haar oorspronkelijke kenmerken behouden - leisteen vloeren, oude balken, open haard, rustieke muren en ruime kamers. Een luxe chalet met een geheel eigen identiteit en charme. Staande onder de balken van dit historische gebouw wordt u gefascineerd door het comfort, de ruimte en luxe die het te bieden heeft. Dit is echt ëën van de meest karakteristieke Morzine chalets die u zult vinden.

- 6 ruime slaapkamers met eigen badkamer
- Ontspannende lounge ruimte
- Aparte televisiekamer
- open eethoek
- Haardvuur
- Tafelvoetbal
- Sauna
- Hot-Tub
- Wifi
- Sound Systems in alle slaapkamers

Verzorging

Aangekomen bij uw chalet kunt u genieten van een warm welkom met champagne en hapjes. Begin elke dag met een gezond ontbijt om het avontuur tegemoet te treden. Keer terug naar het chalet voor een prachtig 4-gangen diner en een sommeliers selectie van bijpassende wijnen.

Wij zetten u af bij de pistes en staan weer klaar om u terug te brengen naar het bubbelbad, de sauna en de bubbels op het ijs.

Onze conciërge service neemt u veel gedoe uit handen en voegt kleine extraatjes toe. Alles wat je nodig zou kunnen hebben voor uw vakantie is aanwezig in het chalet om het vakantiegevoel zo compleet mogelijk te maken.

Wij bieden een volledig op maat gesneden service om uw vakantie zo relaxt mogelijk te maken. Bij R&S Chalet Collection streven wij ernaar om de organisatie van uw vakantie zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. de planning aan ons over, zodat u optimaal kunt profiteren en genieten van uw vakantie.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.