Chalet Fruitiere


St Martin de Belleville, 3 Vallees, Frankrijk.

29 bedden, 13 slaapkamers, 12 badkamers.

Catered Chalet, Logies

Ski-in Ski-uit, schoenenwarmers, privé parkeerplaatsen

Contact Chalet Fruitiere

Bezoek Website

Telefoon: +33 695 466 237 / +44 7593 817 718

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans, Duits

Locatie

Chalet Fruitiere ligt direct naast de skipistes en de belangrijkste gondellift in St Martin de Belleville. U kunt helemaal tot aan de voordeur van het appartement skiën en in minder dan 2 minuten naar de gondel lopen.

Alle benodigde faciliteiten, zoals een paar restaurants en bars, skiverhuur winkels, skipas verkoop, skischool ontmoetingsplaatsen en een kleine supermarkt liggen binnen een bereik van 100 meter van het chalet! De locatie kan echt niet beter!

Accommodatie en faciliteiten

Chalet Fruitiere bestaat uit 3 zelfstandige chalet appartementen die SAMEN of APART gereserveerd kunnen worden voor gezinnen en kleine groepen van 6/7 personen in Chalet Bernardie tot grotere groepen vrienden van 29 personen!

De appartementen zijn tussen 90 en 130 m2 en bestaan uit 3 of 5 slaapkamers.

Elk appartement is goed uitgerust met een open keuken, woon- en eetgedeelte, balkons, tv, dvd-speler, gratis WiFi, ski kluisjes, schoenenwarmers, privé/beveiligde parkeerplaatsen en meer.

Huisdieren zijn toegestaan in Chalet Astragle & Camarine - Huisregels gelden! - CHALET BERNARDIE
Slaapplaats voor 7 personen in 3 slaapkamers / 2.5 badkamers

- CHALET CAMARINE
Slaapplaats voor 10 personen in 5 slaapkamers / 5.5 badkamers

- CHALET ASTRAGLE
Slaapplaats voor 12 personen in 5 slaapkamers / 5.5 badkamers

Verzorging

Onze chalet appartementen zijn allemaal op basis van logies, maar catering kan geregeld worden via privé chefs en horeca bedrijven die in de omgeving werken! Dit geeft u flexibiliteit wanneer u verzorgd wil worden en wanneer u zelf liever kookt of uit eten gaat en een aantal van de beste restaurants in de 3 Valleien test!

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw chalet catering!


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.