La Grange d’Alice


Les Arcs, Paradiski, Frankrijk.

14 bedden, 6 slaapkamers, 5 badkamers.

Catered Chalet

Ski terug naar het chalet, fantastisch voor kinderen, bubbelbad, sauna

£500 - £900 p/p

Contact La Grange d’Alice

Bezoek Website

Telefoon: 33 (0)9 81 82 92 37

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

U kunt tot aan de deur van het chalet skiën, en we bevinden zich 150 meter van de Les Arcs Express kabelbaan vandaan (snelle toegang tot het centrum van Arc 1600) en een skigebied voor beginners.

Accommodatie en faciliteiten

Het chalet was oorspronkelijk een agrarische gebouw, waar mensen en dieren tijdens de zomermaanden leefden, wanneer het vee graasde op de uitgestrekte bloemrijke weilanden. In 2001 ontdekten we het chalet leeg en hebben er alles aan gedaan om het gerestaureerd en gerenoveerd te krijgen tot comfortabele, moderne accommodatie met behoud van de charme en het karakter van het opmerkelijke gebouw. Onze gasten zijn al meer dan 12 jaar verliefd op La Grange d'Alice, en kinderen kunnen normaal niet wachten om terug te komen!

Rondom het chalet is er een grote, veilige, autovrije ruimte voor rodelen en sneeuwpoppen bouwen. U kunt letterlijk tot aan de deur skién, en uw ski's in de aangrenzende ski kamer neerzetten voordat u uw laarzen uittrekt en ze op de schoenenwarmers in de hal zet. Er is vloerverwarming (vooral zonne-energie), zodat alles warm en droog blijft, ongeacht de weersomstandigheden.

Er is een sauna voor 8 personen op de eerste verdieping, naast de gedeelde badkamer (met een enorm bad en douche). Grote glazen deuren leiden vanuit de woonkamer boven (met TV / DVD) naar een lang balkon met uitzicht op La Plagne en Valmorel. Het gevoel is luchtig en ruim, met overal oud hout uit de lokale bossen, en een paar andere eigenzinnige verrassingen!

Op het grote, houten terras op het zuiden van het chalet is er een bubbelbad voor 8 personen, verwarmd tot ongeveer 38ºC. Muziek, licht en massagestralen waar iedereen van kan genieten (kinderen onder 14 jaar onder toezicht van een volwassene).

12/14 bedden chalet met maaltijden
6 ruime slaapkamers, 5 badkamers
2 woonkamers met TV / DVD
Gratis Wi-Fi in het hele chalet
Ski terug naar het chalet, liften 150m
Ruimte beschikbaar voor 2 extra kinderen
Bubbelbad buiten (8 pers), sauna binnen
4-gangen diner met kwaliteitswijn
Kindermaaltijden, ’s middags thee & gekookt ontbijt
Het dorp ligt een paar minuten van Arc 1600 vandaan

Verzorging

Wij bieden echte chalet maaltijden aan. Met meer dan 12 jaar chalet ervaring, onze onderscheidende (en populaire!) menu is gebaseerd op een aantal grote Franse en Britse . Lekker, goed gekookt en mooi gepresenteerde maaltijden is waar we naar streven, in plaats van gedoe en pretentie. Onze chalet koks zijn gepassioneerd en ervaren in het koken ons soort maaltijden, zelfs voor onze intensieve pre-seizoen training. Kindermaaltijden worden normaal gesproken geserveerd om 18.30 uur, en we streven naar een gezonde, evenwichtige hoofdgerecht en dessert. Alle maaltijden die in het chalet geserveerd worden is zelfgemaakt, en er wordt geen verwerkt of voorgekookt voedsel gebruikt.

Elke ochtend ziet u wat er ’s avonds geserveerd zal worden zodat u iets heeft om naar uit te kijken (en om te voorkomen dat u hetzelfde tijdens de lunch eet!). Het diner bestaat uit vier gangen, met inbegrip van onze beroemde kaas plankje (gedurende de week krijgt u een paar dozijn Franse kazen die u misschien nog niet eerder heeft geprobeerd!).

Eén keer per week genieten de chalet medewerkers van een welverdiende pauze, waardoor de gasten de kans krijgen om één van de vele lokale restaurants uit te proberen. Wij kunnen suggesties maken, namens u reserveren en vervoer regelen.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.