Chalet Heidi


Scheffau, Skiwelt, Oostenrijk.

27 bedden, 12 slaapkamers, 12 badkamers.

Catered Chalet

Buitenstappen en Skien, Sauna, Hot-Tub

€430 tot €590 p/p

Contact Chalet Heidi

Bezoek Website

Telefoon: 0043 5358 8213

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Duits

Ski Haus Holidays bezorgd u actieve bergvakanties met als vertrekpunt het aangename Chalet Heidi, gesitueerd in het pittoreske dorpje Scheffau. We zijn een klein bedrijfje gerund door een familiemet oog voor detail en die u verblijf verzorgen zoals alleen een familie dat kan.

Locatie

Gesitueerd aan de randvan het dorpje, slechts 3 min verwijderdvan het centrum, biedt de chalet een unieke mix van rust en gemak. De gasten kunnen vanuit de chalet de centrale skiliften bijna helemaal per ski bereiken.

Accommodatie en faciliteiten

Chalet Heidi biedt het 12 slaapkamers en plaats aan 27 gasten. De chalet is zeer ruim met een grote eetkamer inclusief bar, een verwarmdski-uitrusting lokaal, een fitnessruimte en een groot terras. Alle kamers beschikken over een badkamer en hebben een groot balkon, satelliet TV, I-Pod klokradio en een haardroger.

Verzorging

De service van Chalet Heidi 'gecaterde chalets' bestaat uit:
Ontbijt buffet met dagelijkse 'Hot Option'
In de naarmiddag van 16.30 tot 17.30 'tea and cakes'
Er is ten alletijde thee en koffie verkrijgbaar
'S avonds wordt er een 4 gangenmenu voor u verzorgd
En verder is er de mogelijkheid voor een skigids voor 2 tot 3 dagen.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.