Jeanne d'Arc


Chamonix, Chamonix/Mont Blanc, Frankrijk.

6 bedden, 3 slaapkamers, 3 badkamers.

Catered Chalet Logies

Modern en ruim, rustige apartement

€2100 - €3900

Contact Jeanne d'Arc

Bezoek Website

Telefoon: 33 4 50 90 60 93

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Locatie

In een rustige buurt, maar toch op slechts twee minuten wandelen naar het dorp, biedt dit appartement zeer ruime, lichte en comfortabele kamers aan.

Accommodatie en faciliteiten

De woonkamer is prachtig ingericht met stijl en panache en heeft een prachtig, groot balkon met adembenemend uitzicht. De drie slaapkamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer. Er is buiten een privé parkeerplaats en een lift.

Verzorging

- Verzorging op basis van logies bestaat uit:

- Conciërgeservice voor en tijdens uw verblijf om u te helpen met het organiseren van diensten die u nodig heeft, zoals het verkrijgen van skipassen, vervoer etc.

- Een welkom in het chalet om u uit te leggen hoe alles werkt, evenals de regels van het chalet; een overzicht van wat er in Chamonix gaande is en de beste plekken om te bezoeken, skis te huren, uit te gaan etc. ; en een bevestiging van eventuele diensten die u bij ons heeft geboekt, zoals gidsen, leraren, babysitters, enz.

- Kwaliteit beddengoed, handdoeken, badjassen, slippers en luxe badkamerartikelen

- Ten80 Holidays welkomstpakket

Extra beschikbare diensten:

- Upgrade naar een dagelijkse schoonmaakdienst

- Vervoer binnen het dorp en van/naar het vliegveld

- Extra personeel - Chef, babysitter, gids, leraar etc.

- Het vullen van uw koelkast en boodschappen doen

- Materiaal verhuur

- En nog veel meer

- We verzorgen ook graag een service op basis van half pension, maar werken liever samen met iedere gast. Hierdoor kan de perfecte, op maat gemaakte vakantie worden gecreëerd, zodat u van diensten gebruik maakt die u echt wilt, in plaats van dat wij proberen te bedenken hoe u het wilt hebben.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.