Chalet le Houx


Meribel, 3 Vallees, Frankrijk.

8 bedden, 4 slaapkamers, 4 badkamers.

Catered Chalet, Logies

Ideaal voor twee gezinnen of een groep vrienden

£1150 - £2800

Contact Chalet le Houx

Bezoek Website

Telefoon: +44 (0) 1271 829 511

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans, Duits, Deens

Locatie

Chalet Le Houx is een charmante chalet in het hart van Meribel Les Allues. Het is weggestopt, dus het is mooi en rustig, maar toch heel dicht bij de restaurants, bars, supermarkt, bushalte en de gondellift die u heel snel naar bij Meribel Chaudanne brengt.

Accommodatie en faciliteiten

Dit chalet ondergaat deze zomer een VOLLEDIGE RENOVATIE, we gebruiken het hok om een grote master slaapkamer met eigen badkamer met bad te creëren. de volgende verdieping beneden zijn er 3 slaapkamers, allemaal ensuite met douches.

De eerste verdieping is ruim met een mooie lichte woon / eetkamer met open haard en een aparte grote en goed uitgeruste keuken.

Verzorging

Summit chalets geeft u de keuze tussen een verzorging op basis van logies of halfpension. Sommige mensen houden ervan om het hele probleem van boodschappen doen en koken weg te nemen, terwijl anderen graag naar een Franse supermarkt of delicatessen gaan om boodschappen te doen voor verschillende maaltijden.

Hier bij Summit Chalets doen we het net iets anders dan andere touroperators. In plaats van mensen aan te nemen die geen eerdere cateringervaring hebben, gebruiken we een team van freelance chefs die veel gebruikt worden voor de catering voor grote feesten, ze doen dit dus als een carrière keuze in plaats van alleen maar tijdens een leuk jaar ertussenuit.

De kwaliteit van de keuken en maaltijden zijn erg belangrijk voor ons, wij geven hen een zeer gezond budget zodat ze kwalitatief hoogwaardige ingrediënten kunnen kopen, en de wijn wordt zeer zorgvuldig gekozen, wij serveren namelijk niets waar we zelf niet van hebben genoten!


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.