The Lodge at Samoens


Samoens, Grand Massif, Frankrijk.

12 bedden, 5 slaapkamers, 3 badkamers.

Op basis van Logies

1 km van het dorpscentrum van Samoëns vandaan, Adembenemend uitzicht op de bergen

£1250-£4000

Contact The Lodge at Samoens

Bezoek Website

Telefoon: 44 (0)7792 061283

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

De Lodge ligt op een korte wandeling (of een nog kortere auto rit) van het dorpscentrum van Samoëns vandaan. Het is maar een uur met de auto naar de luchthaven van Genève, en het is maar met acht minuten rit met de gondellift naar de beste noordelijke skipistes van de Alpen.

Accommodatie en faciliteiten

Onlangs gerenoveerd in de winter van 2016/17, met verdere verbeteringen in 2017/18, is The Lodge in Samoëns al bijna een decennium verhuurd aan nieuwe en terugkerende gasten. Het chalet met vijf slaapkamers, gebouwd in de traditionele alpine stijl met uitzicht op de Giffre-vallei, leefde ooit onder de vlag van het "Maison Blanche" of het Witte Huis. En hoewel het nog steeds geen president heeft verwelkomt, is The Lodge een huis in de bergen geweest voor honderden reizigers op zoek naar spanning, rust of iets ertussenin.

We geven voorrang aan comfort en gemak; De Lodge is op de eerste plek gezellig en op een goede tweede plek chique. Het huis heeft ruimte voor 12 personen zonder dat er een veldbed in zicht is. We bieden echte, bruikbare ruimte voor de grootste partijen - of zelfs twee afzonderlijke gezinnen aan, zonder dat ze een badkamer hoeven te delen.

Voor diegenen die de voorkeur geven aan hun comfort, biedt The Lodge snelle WiFi-internettoegang, Engelse en Franse televisiezenders en heerlijke banken in elke denkbare hoek. Neem het ontbijt mee naar huis van de bekroonde bakkerij van Samoëns en ga aan een van onze twaalfpersoonen eettafels zitten voor koffie en een gesprek. Of verken in de zomer de privétuin van 2 hectare en speel wat spelletjes op het vlakke gazon.

- 4 tweepersoonskamers + 1 slaapkamer x 4 eenpersoonsbedden
- 3 badkamers
- Parkeerplek voor 5-6 auto's
- Privétuin van 2/3 hectare
- Grote eetruimtes binnen en buiten
- 3 balkons op het zuiden
- Adembenemend uitzicht op de bergen
- Woonkamer over twee niveaus
- Engelse en Franse TV zenders
- Snelle Wi-Fi-toegang
- 1 km van het dorpscentrum van Samoëns vandaan
- Keuken gevuld met benodigdheden en alle kookgerei
- Wasmachine en aparte droger
- Grote garage
- Sportzaal


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.