Chalet Marie Stuart


Samoens, Grand Massif, Frankrijk.

12 bedden, 6 slaapkamers, 6 badkamers.

Catered Chalet

Een warm welkom en fantastisch eten!

€450 - €740 p/p

Contact Chalet Marie Stuart

Bezoek Website

Telefoon: 44 (0)131 552 5991 of 33 (0)4 50 90 71 49

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Alle comfort van thuis zonder de klusjes.
Het hele jaar geopend en biedt u een warm welkom en fantastisch eten.

Locatie

Op slechts een uur van Genève, Frankrijk en het historische dorp Samoëns. Het chalet ligt op de route van de skibus, welke gratis is voor iedereen, waardoor het geen enkele moeite is om bij de liften te komen. Chalet Marie Stuart is de perfecte locatie om te genieten van het Grand Massif, één van de grootste skigebieden in de Alpen.

Accommodatie en faciliteiten

Met grote kamers en grote gemeenschappelijke ruimtes past het chalet bij alle groepen. Van families die het hele chalet boeken of kleinere gemengde groepen voor een kort verblijf, voor koppels en individuen op zoek naar een warm welkom als onderdeel van een gedeeld chalet.

Elke slaapkamer heeft twee bedden die als tweepersoonsbed of als losse bedden gebruikt kunnen worden, ideaal voor een gemengde groep. Kinderen zijn van harte welkom in onze chalet. Wij kunnen een kinderbed, stoel of een extra bed aanbieden.

Met de toegevoegde waarde van een aparte tv-kamer, een sauna, een groot balkon en tuin is er volop ruimte om te ontspannen en te genieten van de gastvrijheid in de winter en de zomer. Met balkons rondom het chalet kunt u genieten van de frisse lucht van de Alpen in de winter en van BBQ's en buiten dineren in de zomer.

Verzorging

Van zelfgemaakte muesli bij het ontbijt tot heerlijke thee ‘s middags met gebak en een drie gangen diner, alles is verzorgd. Het enige waar u op moet letten is om niet teveel te eten met de lunch.

Er is geen betere manier om te ontspannen en te genieten van uw wintersportvakantie, dan om het zware werk van het koken uit te besteden. Het napraten met vrienden en familie voor het haardvuur en niet in de wachtrijen bij de supermarkt.

Tijdens het winterseizoen biedt Chalet Marie Start de traditionele optie inclusief catering met ontbijt, ‘s middags thee en een drie-gangen diner inclusief wijn.

Samenhang en aandacht voor detail zijn de geheime ingrediënten. Caroline, de eigenaar, is tevens uw chef-kok en haar passie en ervaring schemeren door in alles.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.