Chalet Natasha


La Tania, 3 Vallees, Frankrijk.

10 bedden, 5 slaapkamers, 5 badkamers.

Catered Chalet

100m van de skiliften vandaan, ski terug naar het chalet

£350 - £800 p/p

Contact Chalet Natasha

Bezoek Website

Telefoon: 44 (0) 7930 379705

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

Met Chalet Natasha bent u in het hart van de Drie Valleien.

Chalet Natasha is een traditioneel maar toch een ruim, klassieke alpine chalet, gelegen op slechts 100 meter van het centrum van La Tania en de hoofdstoeltjeslift van het dorp. U kunt vanaf het chalet skiën naar de Gros Murger-lift via een groene piste en aan het einde van de dag terugkomen naar het chalet via een rode, blauwe of groene piste, zodat u in goede condities terug kunt skiën.

Accommodatie en faciliteiten

Dit grenen chalet is verdeeld in 2 zelfstandige chalets, elk geschikt voor 10 personen. De 2 chalets delen een hoofdingang en ski- en schoenenruimte met elektrische schoenenwarmers voor elke gast. Elk chalet is toegankelijk via een eigen ingang bij de hoofdingang. Deze regeling zorgt voor flexibiliteit en veelzijdige accommodatiemogelijkheden voor groepen tot 20 personen.

Elk chalet heeft een ruime, open woon -en eetkamer met toegang tot een terras buiten. De comfortabele, lederen banken bieden plaats aan voor 10 personen in de woonkamer en zijn gecentreerd rondom een flinke houtkachel, ideaal voor een gezellige avond na een dag skiën. Beide chalets hebben 5 slaapkamers en hebben plek voor 10 gasten. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met een douche of bad, toilet, wastafel en een verwarmd handdoekenrek. In de meeste kamers kan een kinderbedje worden geplaatst indien nodig.

- Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer
- Flexibele maaltijden en menu's
- Mix tussen een continentaal en warm ontbijt
- Driegangendiner met bijbehorende wijn
- Mogelijkheid om gezinnen van koppels / vrienden te scheiden
- Openhaard
- Organisatie van skipassen en skiverhuur

Verzorging

De chalets zijn volledig verzorgd en de menu's kunnen aangepast worden aan de voedingsbehoeften of wensen. Gasten kunnen kiezen uit een continentaal of warm ontbijt met dagelijks vers brood. Na een lange dag op de pistes kunt u zich ontspannen met een warm drankje en zelfgemaakte cake. Een driegangendiner wordt 's avonds geserveerd met bijbehorende wijnen en frisdranken. Het diner kan op flexibele tijden geserveerd worden om aan de wensen van de groep te voldoen.

Onderdeel van het hebben van een geweldige vakantie, is dat wij het gewicht van uw schouders nemen. We kunnen skipassen en skiverhuur van tevoren regelen, wat betekent dat u niet in de rij hoeft te staan of hoeft te wachten wanneer u bij Chalet Natasha aankomt. We werken om u heen, zodat uw vakantie dat ook echt is - een vakantie.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.