Chalet Pandora


La Tania, 3 Vallees, Frankrijk.

18 bedden, 9 slaapkamers, 9 badkamers.

Catered Chalet, Logies

Dicht bij de piste, van de skischool en het dorpscentrum

£329 - £826 p/p

Speciale aanbiedingen
30 maart 2019 - 7 nachten catered chalet nu slechts £ 329 per persoon. Beperkte tijd alleen, boek nu!

Contact Chalet Pandora

Bezoek Website

Telefoon: 00 33 642 832 598

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

Chalet Pandora is gunstig gelegen op slechts een korte wandeling naar de piste en het centrum van La Tania en rechts naast de Gros Murger sleeplift.

Accommodatie en faciliteiten

Chalet Pandora is een grote vrijstaande chalet met acht kamers met eigen badkamer. De woonkamer met zijn gewelfde plafond, open haard en uitzicht op de vallei is een n ideale plek voor groepen om te ontspannen na een dag skiën.

Voer de chalet en bewaar uw apparatuur in de boot kamer die boot drogers heeft. Kamers 1, 2 en 3 zijn op de instap en zijn verbonden waardoor ze ideaal voor groepen vrienden of families. Externe deuren leiden van de kamers 1 en 2 op de chalets terras aan de voorzijde.

Ik ben op weg naar de eerste verdieping komt u bij de grote woonkamer, omringd door comfortabele lederen sofa's om vermoeide spieren te rusten. Zoals met al onze chalets is er gratis wifi (alleen voor vrije tijd gebruik), flatscreen-tv met Britse zenders, een dvd-speler en een spelcomputer. Naast de woonkamer is de eetkamer met zijn lange banket tafel voor gezellige diners. Openslaande deuren leiden naar een balkon op het westen aan het eind van de winter 's middags de zon te vangen. Kamers 4-6 zijn te vinden op deze verdieping grenzend aan de woonkamer.

De bovenste verdieping bestaat uit kamers 7-9.

Er zijn meerdere overdekte parkeerplaatsen voor de gasten van dit chalet te gebruiken en wie het eerst komt het eerst maalt. Dit chalet is vernoemd naar een heel bijzonder meisje.

Kamer 1: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche. Kunnen worden samengevoegd tot
kamer 2. Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche. Verbonden met kamer 1 of buitendeurtoestel
Kamer 3: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche
Kamer 4: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met ligbad
Kamer 5: Kamer met een tweepersoonsbed en eigen badkamer met douche
Kamer 6: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche
Kamer 7: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche
Kamer 8: Kamer met twee eenpersoonsbedden en eigen badkamer met douche Kamer 9: Kamer met een tweepersoonsbed en eigen badkamer met ligbad

Verzorging

Chalet Pandora wordt self catered (met gebruik van keuken) verhuurd of catered (inclusief ontbijt en avondmaaltijd) op verzoek.

- Ontbijt - keuze uit meerdere cerealen en warm voedsel.

- Middag Cake - vers gebakken cake met thee, koffie of warme chocolademelk.

- Avondmaaltijd - drie-delige maaltijd met een halve fles huiswijn. Onze avondmaaltijden zijn eenvoudig, thuis gekookt en ruimschoots voldoende, zelfs na een lange dag skiën. Wij verzorgen maaltijden volgens de meeste diëet voorschriften. (Gelieve ons van tevoren hierover in te lichten.)

- Wij kiezen onze rode, witte en rosé huiswijnen met zorg bij lokale winkeliers. Meer huiswijn kunt u via ons verkrijgen voor slechts 5 Euros per fles. (Deze zelfde flessen kosten 14 Euros of meer in de lokale bars) Wij hebben ook een korte wijnlijst (per fles geprijsd) indien u één van onze aanraders wilt proeven.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.