Le Petit Sport


Serre Chevalier, Serre Chevalier, Frankrijk.

26 bedden, 12 slaapkamers, 12 badkamers.

Catered Chalet

Leuke avondactiviteiten!

£199 - £549 p/p

Contact Le Petit Sport

Bezoek Website

Telefoon: 44 (0)7856 568520

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

Pinewood Chalets bevindt zich in La Salle Les Alpes, dat vrij centraal in het skigebied ligt. We zijn 450 meter van de gondellift van Pontillas vandaan en hebben een fantastische pendeldienst die elke 20 minuten buiten het chalet stopt. Het dorp ligt op 10 minuten wandelen en bevat een aantal leuke winkels, cafés, bars en restaurants met een aantal traditionele Franse restaurants, een 300 jaar oud rotisserie en natuurlijk een prachtige wijnbar genaamd 1420.

Accommodatie en faciliteiten

Welkom bij Le Petit Sport. Dit is het gedeelde chalet met 12 slaapkamers en 26 bedden van Pinewood met een fantastische sfeer! Het chalet is eind jaren 60 gebouwd en hoewel het geen traditionale, houten chalet is, beschikt het over ruime kamers met een eigen badkamer met veel warm water. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar in het chalet om uw week zo prettig mogelijk te maken

Verzorging

Na jarenlang veel geld te hebben besteed aan wintersportvakanties, begrijpen we volledig dat betaalbaarheid en kwaliteit erg belangrijk zijn, we proberen u de best mogelijke stressvrije winterstop te geven en de prijs laag te houden. We bieden warme, huisgemaakte maaltijden aan die perfect zijn na een lange dag op de piste en een gezellige sfeer ‘s avonds die ervoor zorgen dat vele groepen jaar na jaar terugkomen ...

We hebben in de loop van de jaren avondactiviteiten georganiseerd zoals pubquizzen, bierpong, bordspellen, bouwwedstrijden voor de Eiffeltoren met marsh-mellows en gedroogde spaghetti en dit seizoen hebben we een retro ski-avond, dus neem uw retro-uitrusting mee!


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.