Chalet Rass


Les Praz, Chamonix, Chamonix/Mont Blanc, Frankrijk.

11 bedden, 5 slaapkamers, 4 badkamers.

Op basis van Logies

Subliem chalet met vijf slaapkamers en een speelkamer

vanaf € 4.400 per week

Contact Chalet Rass

Bezoek Website

Telefoon: 33 (0)4 50 90 60 93

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Locatie

Gelegen in Les Praz, één van de meest gewilde gebieden van de vallei met een ongeëvenaard uitzicht en zonneschijn.

Chamonix is te voet bereikbaar in 20 minuten met een mooie wandeling langs de rivier of met de auto in vijf minuten. De skigebieden Flégère / Brévent liggen beide op vijf minuten rijden met de auto.

Accommodatie en faciliteiten

Het chalet als geheel is onberispelijk, licht en luchtig, prachtig ingericht en voorzien van stijl en elegantie. Gelegen in een mooie privétuin, maar met vrij uitzicht over de hele vallei vanuit alle kamers en het terras. De structuur van het chalet is traditioneel, maar het ontwerp is modern, schoon en gericht op comfort, ruimte en licht.

De hoofdslaapkamer is spectaculair met een vrijstaand bad in de kamer, de andere kamers hebben allemaal een eigen badkamer. De sauna is geweldig, de tv-kamer is uitgerust met een enorme tv en tafeltennistafel en de verzonken jacuzzi is privé en biedt een prachtig uitzicht op de Aiguille en de Mont Blanc.

Begane grond
Ruime hal, twee slaapkamers met aangrenzende badkamers, een tafeltennisspeelzaal en een thuisbioscoop, evenals de spa die uitkomt op het terras met verzonken jacuzzi.

Begane grond
Ruime keuken, eet- en woonkamer die uitkomt op het terras.
Hoofdslaapkamer met op zichzelf staand bad completeert deze verdieping.

Bovenste verdieping
Twee slaapkamers met een extra badkamer.

Verzorging

- Verzorging op basis van logies bestaat uit:

- Conciërgeservice voor en tijdens uw verblijf om u te helpen met het organiseren van diensten die u nodig heeft, zoals het verkrijgen van skipassen, vervoer etc.

- Een welkom in het chalet om u uit te leggen hoe alles werkt, evenals de regels van het chalet; een overzicht van wat er in Chamonix gaande is en de beste plekken om te bezoeken, skis te huren, uit te gaan etc. ; en een bevestiging van eventuele diensten die u bij ons heeft geboekt, zoals gidsen, leraren, babysitters, enz.

- Kwaliteit beddengoed, handdoeken, badjassen, slippers en luxe badkamerartikelen

- Ten80 Holidays welkomstpakket

Extra beschikbare diensten:

- Upgrade naar een dagelijkse schoonmaakdienst

- Vervoer binnen het dorp en van/naar het vliegveld

- Extra personeel - Chef, babysitter, gids, leraar etc.

- Het vullen van uw koelkast en boodschappen doen

- Materiaal verhuur

- En nog veel meer

- We verzorgen ook graag een service op basis van half pension, maar werken liever samen met iedere gast. Hierdoor kan de perfecte, op maat gemaakte vakantie worden gecreëerd, zodat u van diensten gebruik maakt die u echt wilt, in plaats van dat wij proberen te bedenken hoe u het wilt hebben.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.