Le Renard


Chatel, Portes du Soleil, Frankrijk.

20 bedden, 8 slaapkamers, 7 badkamers.

Hotel Logies

Heerlijk eten, Jacuzzi,TV kamer

v/a €65 p/p p

Contact Le Renard

Bezoek Website

Telefoon: 0033 (0)450 732620

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels, Frans

Of u nu alleen door de regio wilt rijden om naar Italië of naar het zuiden van Frankrijk te gaan, of u bent van plan om de Haute Savoie te ontdekken, Le Renard biedt u het warmste onthaal in de regio aan. De gezellige accommodatie en het comfortabele restaurant zijn de ideale plekken om te skiën en mountainbiken in Chatel. En dit is zeker een plek waar u van het landschap kunt gaan genieten.

Rob Brown, eigenaar & chef, en zijn team staan voor u klaar zodat u kunt genieten van een leuke tijd met ze in het schitterende dorpje van Chatel.

Locatie

Le Renard ligt iets buiten het centrum van Chatel – dus u zal geen last hebben van de late kroegverlaters – maar het ligt dichtbij de andere attracties waar u van kunt genieten. Het is slechts een 600m wandeling naar één van de belangrijkste skiliften (Linga) en deze lift is gelinkt met andere skiliften in de Portes du Soleil. van de dag skiën trekt u uw eigen schoenen weer aan en u gaat dan voor een après-ski drankje, een wandeling in de stad of met de bus naar huis in comfort.

Accommodatie en faciliteiten

Le Renard heeft 8 en-suite kamers die individueel of helemaal afgehuurd kunnen worden zodat u als groep het hotel voor uzelf heeft. Wat is een betere plek voor uw vakantie dan een chalet stijl accommodatie met elke avond complete flexibiliteit wat betreft uw keuze in eten en drinken van onze uitgebreide menu en wijnkaart. U kan ook voor een heerlijke half pension menu kiezen met o.a. Savoyaardse specialiteiten, hoofdgerechten en desserts. Alle gerechten zijn individueel bereid met het gebruik van de beste producten.

De kamers bevinden zich op de eerste verdieping in het hotel en in het bijgebouw naast het hotel. Ze zijn allemaal ruim en comfortabel. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met bad, douche en toilet. Op uw kamer kan u zelf koffie en/of thee zetten. Voor diegenen die per auto zijn gekomen, hebben wij voldoende parkeerplaatsen. Voor de gasten zonder auto kunnen wij vanaf het vliegveld in Genève transfers regelen tegen een vergoeding.

Voor andere aankomstdata en verblijven kunt u contact met ons opnemen, er is ook een 3 slaapkamer appartement naast het hotel wat beschikbaar is voor zelf catering.

Verzorging

En dan het hoogtepunt van de dag: HET DINER. Robs passie is eten en wijn (en af en toe een Guinness biertje!) Le Renards menu biedt een grote variatie eten aan: van klassieke franse schotels tot lokale Savoyaardse specialiteiten (alleen voor kaasliefhebbers) en een vier gangen menu voor EUR21,50 tot een volledige à la carte menu. Dit kan worden aangevuld met een uitgebreide wijnkaart met o.a. lokale wijnen, klassieke Franse wijnen en een selectie buitenlandse wijnen. Persoonlijk gekozen wijnen kunnen gevonden worden op het 'wijn van de maand' menu en hier kunt u een glas van drinken of een hele fles bestellen.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.