River Pine Chalet


Bansko, Bansko, Bulgarije.

16 bedden, 6 slaapkamers, 6 badkamers.

Catered Chalet

Best ski prijs/kwaliteitsverhouding ter wereld!

€220 - €330p/p

Contact River Pine Chalet

Bezoek Website

Telefoon: 00359 0882535373

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

Bansko heeft de beste pistes in Oost-Europa en één van de beste ski/snowboard prijs/kwaliteit verhouding ter wereld. Het biedt Alpine-kwaliteit skiën tegen Bulgaarse prijzen aan met diverse, pas gerenoveerde, brede met bomen omzoomde pistes die een verscheidenheid aan pistes voor elk skiniveau aanbieden. Bansko heeft het beste sneeuwrecord en het langste skiseizoen (half december tot half april) van alle Bulgaarse skigebieden, gekoppeld aan de beste après-ski in Bulgarije.

Gelegen in een rustige deel van de stad en het is slechts 5 minuten wandelen naar de restaurants en bars.

Accommodatie en faciliteiten

River Pine Chalet biedt plaats aan maximaal 16 gasten verdeeld over 6 kamers en we kunnen opklapbare bedden toevoegen voor een iets grotere groep.

Beide chalets delen een prachtige tuin met een BBQ, houten veranda met tafels, stoelen en een bank - dit allemaal zodat u heerlijk kunt genieten.

Verzorging

We waarderen gezonde, biologische eten en drinken en willen deze overtuiging delen met gasten. We hebben meerdere opties om uit te kiezen, maar zullen ook voldoen aan uw speciale wensen. We weten ook wat uw kinderen graag eten en zorgen ervoor dat er genoeg van is.

Veel van onze producten, zoals varkensvlees, kip, rundvlees, lamsvlees, scharreleieren, zelfgemaakte boter, kaas en zelfgekweekte groenten zijn afkomstig van onze ecologische boerderij of andere lokale leveranciers.

Ons volledig inclusieve pakket biedt het volgende aan:
- Luchthaventransfers
- Accommodatie
- Ontbijt (continentale en Engelse stijl waar u uit kunt kiezen)
- 's Middags thee met zelfgemaakte cakes & biscuits
- 3-gangen diner (inclusief lokale wijn en bier)
- Dagelijkse pendeldienst van en naar de gondellift
- Gratis gebruik van de sauna, stoombad in één van onze hotels


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.