Riverwood Lodge


Morzine, Portes du Soleil, Frankrijk.

10 - 16 bedden, 5 slaapkamers, 5 badkamers.

Catered Chalet

Bioscoop kamer, Bubbelbad buiten, Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer

€8220 - €14124 p/w

Contact Riverwood Lodge

Bezoek Website

Telefoon: 33 (0)678 104 092

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Accommodatie en faciliteiten

Onlangs een renovatie ondergegaan, Riverwood is uw eigen boetiek hotel in een klassieke alpine hut. Het is geschikt voor 10-16 personen verdeeld over 5 gezellige en suite slaapkamers. De hut heeft een ruime open woon- en eetkamer dat wordt omgeven door grote ramen met een prachtige uitzicht. Na een zware dag op de pistes, kunt u uw spieren tot rust laten komen in het bubbelbad en profiteren van de bioscoop kamer wat toy uw beschikking staat met Sky TV.

Hoewel Riverwood zich leent voor volwassenen, zijn kinderen zijn meer dan welkom; 3 van de 5 kamers zijn voorzien van op maat gemaakte stapelbedden in alpine stijl - een perfecte hoekje voor hen. Dit niet alleen, we verhuren graag het chalet exclusief aan gezelschappen van 10 - 12 personen, waardoor het een fantastische bestemming voor gezinnen en grote groepen vrienden is.

Alle kamers hebben een eigen badkamer
Open woonkamer
Bioscoop kamer
Openhaard
Bubbelbad buiten
Balkons en buiten zitjes
Ski & schoenen kamer
Wifi
Nintendo Wii en dvd bibliotheek

Verzorging

Wij houden ervan om een goede balans te vinden tussen gezond en toegeeflijk.

Er ligt een grote nadruk op het gebruik van ingrediënten die lokaal worden geproduceerd en seizoensgebonden zijn. We maken bijna al onze gerechten vanuit het niets, alles van onze voorraden aan sauzen tot aan ijsjes.

Wij zorgen ervoor dat aan alle dieetwensen voldaan worden en zullen ons best doen om het menu aan te passen, zodat iedereen een fantastische en stressvrije maaltijd heeft tijdens hun verblijf in onze chalets.

We zijn er trots op dat wij u kunnen vertellen dat wij het 'Favoriete Eten in Morzine' 2 jaar op een rij hebben gewonnen tijdens de 'Morzine Source Awards' en zullen proberen om deze titel in de komende jaren te behouden.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.