Chalet Stow


Chinaillon, Le Grand-Bornand, Le Grand-Bornand, Frankrijk.

20 bedden, 10 slaapkamers, 10 badkamers.

Op basis van Logies

Een echte ski-in en ski-out ervaring

€6400 - €10080

Contact Chalet Stow

Bezoek Website

Telefoon: +447973123152

e-mail

let op dat de eigenaren van deze woning spreek: Engels

Locatie

In het hart van het Aravis-gebied in de Haute Savoie, ideaal gelegen tussen de Mont Blanc, het meer van Annecy en Zwitserland, Le Grand-Bornand, Chinaillon geeft u het beste van de Alpen.

Drie minuten lopen naar de prachtige hoofdstraat van Le Chinaillon, met zijn restaurants, wijnbars, spa, skiverhuur winkels en op slechts 10 minuten rijden van het grotere stadje Le Grand Bornand.

Accommodatie en faciliteiten

Chalet Bleriot-Chiron is één van de beste ski-chalets waarin u waarschijnlijk verblijft en profiteert van vele faciliteiten, waaronder:

- Een echte ski-in, ski-out ervaring
- Skiën van topkwaliteit - dit dynamische en uitdagende resort is vaak het oefenterrein geweest voor het Franse nationale reuzenslalomteam
- In de directe omgeving bevinden zich de ontmoetingspunten van de skischolen en oefenhellingen voor beginners
- Slim ontwerp met 10 slaapkamers of 2 volledig ingerichte halve chalets met 5 slaapkamers en 5 badkamers
- 3 minuten lopen van de prachtige hoofdstraat van Le Chinaillon, met zijn restaurants, wijnbars, spa, skiverhuur winkels en op slechts 10 minuten rijden van het grotere stadje Le Grand Bornand
- Beschikbaar voor grote groepen van maximaal 20 gasten
- Onze Chalet Manager is bereikbaar voor uw ontvangst en voor al uw vragen
- Reiniging - volledige eindschoonmaak is inbegrepen. Neem contact op met de receptie voor andere schoonmaakkosten (tegen betaling)
- Beddengoed, alles aanwezig. Gratis gebruik van wasmachine en droger of neem contact op met de receptie voor het verschonen van beddengoed (tegen betaling)


Groot skichalet in de Alpen, 2 gespiegelde helften met scheidingsdeuren in de woonkamer, Chalet Bleriot aan de linkerkant en Chalet Cheiron aan de rechterkant. In beide appartementen kunnen 10 gasten slapen, waarbij alle slaapkamers de luxe hebben van een eigen badkamer.

Chalet Stow bestaat uit:

Chalet Bleriot heeft een thema rond het vroege tijdperk van de luchtvaart. Propellers, artefacten en beelden van dit vervlogen tijdperk van onverschrokken ontdekkingsreizigers in de lucht zijn volop aanwezig in een goed ontworpen, weelderige en comfortabele woning.

Chalet Chiron is geïnspireerd op het tijdperk van de Grand Prix-races van 1930. Sterker nog, de eigenaar is een klassieke raceauto-liefhebber en heeft prachtige memorabilia uit die periode geïntroduceerd in de moderne en prachtige afwerking van het appartement. Chalet Chiron heeft een sauna op de begane grond.


Let op dat u een contract aangaat met de adverteerders van de aangeboden accommodaties en dat sneeuwchalets.com geen enkel aansprakelijkheid op zich zal nemen wat betreft communicatie, transacties en betalingen tussen u en de adverteerders van de accommodaties.