Reset Password

Châtel ski chalets

Chatel is een gezellig traditioneel boerendorp op de grens tussen Frankrijk en Zwitserland die toevallig worden gekoppeld aan de enorme Portes du Soleil skigebied, die rivalen de 3 Vallees met 650 km van de ski-pistes. Chatel zelf heeft 80 km aan pistes bediend door 60 skiliften. Het resort is verdeeld in 2 hoofdgebieden, Super-Chatel en Linga / Pre la Joux, die nu worden verbonden door 2 nieuwe liften die in 2014 zijn geïnstalleerd.

Vanuit Pre la Joux kun je snel naar Avoriaz skiën en de Portes du Soleil tour volgen door de Zwitserse resorts Champery, Les Crozets en Morgins voordat je terugkeert in Super-Chatel. Super Chatel is dan ook verbonden met de Zwitserse gebied van Torgon en La Chapelle d’Abondance in Frankrijk

Chatel trekt veel internationale bezoekers, vooral Engels en Nederlands, maar heeft zijn Franse charme behouden. Het centrum biedt gezellige bars en traditionele restaurants en de accommodatie bevindt zich voornamelijk in kleine chalets en een aantal nieuwe appartementen. Terwijl sommigen hebben geklaagd over verkeer in het centrum van het dorp, is dit verbeterd door de nieuwe stoeltjesliften en is er een doeltreffend busdienst om u rond het dorp te nemen.

  • Vind uw perfecte skichalet!

  • Nieuwsbrief