Reset Password

Your search results
10/09/2019

Nieuwe skipassen voor Les Arcs bieden meer dan alleen skiën!

Dit seizoen biedt Les Arcs in het paradiski gebied twee nieuwe skipassen die volgens hen ‘revolutionair’ zijn omdat ze meer bieden dan alleen skiën.

Het skigebied claimt nieuwe de ‘Essentiële pas’ en de ‘Premium Pas’ zal een sneeuwsport vakantie te verbeteren, omdat ze ook andere activiteiten naast gewoon toegang tot de pistes.

Essentiële pas

Rodelbaan Les Arcs

De Essential-pas omvat niet alleen onbeperkt skiën in Les Arcs en La Plagne, maar ook toegang tot prioritaire wachtrijen en een gratis extra halve dag skiën. Er zijn ook kortingen voor de wachtrij met prioriteit bij de Aiguille Rouge-kabelbaan en skiën ‘First tracks’.

Waar de pas verschilt is dat het ook een bezoek aan de ijsgrot van het dorp Igloo omvat en kortingen voor off-mountain activiteiten zoals het zwembad en de rodelbaan ‘Rodeo rodelen’

Het kost € 61 per dag of € 310 voor een zesdaagse pas.

Premium pas

De premium pas is € 69 per dag of € 359 voor zes dagen en omvat naast ongelimiteerd skiën in Les Arcs en La Plagne onbeperkt gebruik van prioriteitswachtrijen en één gratis prioriteitswachtrij voor de Aiguille Rouge per dag, één gratis ‘First tracks’ ski en gratis fakkeltocht.

Les Arcs spa

Off-mountain activiteiten met de premium pas omvatten één toegang per dag voor het zwembad en één gratis toegang tot het iglodorp, evenals onbeperkte toegang tot de rodelbaan.

Revolutionair? Nauwelijks, maar terwijl skigebieden vechten om meer klanten te winnen, lijkt het waarschijnlijk dat meer gebieden niet-skiactiviteiten zullen aanbieden samen met hun skipassen. De nieuwe passen zijn ook vrij duur. Ter vergelijking: een pas voor 6 dagen voor de Portes du Soleil, die alleen gebruik maakt van de skiliften, kost slechts € 230.

Wat denk je? Wilt u meer après-ski-activiteiten in uw skipas zien of wilt u dat ze zo goedkoop mogelijk blijven? We horen graag uw opmerkingen.

Category: Nieuws, Skigebieden
Delen

One thought on “Nieuwe skipassen voor Les Arcs bieden meer dan alleen skiën!

  • Cindy Coeck
    on 16/09/2019

    Wij gaan al 7 jaar na elkaar naar Arc 1950. Zelf opteer ik voor een betere prijs voor skipassen.. Het is toch wel een duur gebied. Je gaat tenslotte voor het skiën, wat je naast het skiën nog doet kies je zelf en dan kan je de prijzen hiervoor zelf nog bij betalen.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Vind uw perfecte skichalet!

  • Nieuwsbrief