fbpx

Reset Password

Portes du Soleil

Het grootste skigebied ter wereld met 650 KM pistes, les Portes du Soleil verbindt 12 dorpen aan beide zijden van de grens tussen Frankrijk en Zwitserland.

Iedere plaats heeft zo zen eigen karakter. Zoals de traditionele dorpjes als Chatel, Morgins, Morzine en Les Gets of het ski station Avoriaz dat uniek gelegen is. Het is in deze pittoreske dorpjes dat je een groot aanbod van catered chalets zal vinden en de geweldige atmosfeer van zo’n chalet vakantie zelf kan ervaren.

Het gebied biedt u een grote verscheidenheid aan skimogelijkheden voor alle niveaus en is voornamelijk geschikt voor de gemiddelde skiër onder ons, die zelf de piste markering kan volgen en op daguitstap trekt langs de verschillende dorpjes.

La mure de Chavanette is de meest steile zwarte piste van europa. Voor experts dus. Deze linkt Avoriaz in Frankrijk met Champery in Zwitserland. Anders dan in de hoger gelegen gebieden als Espace Killy en les 3 vallees bevinden de meeste runs zich onder de boomgrens en garandeert u betere weersomstandigheden.

Les Portes du Soleil is een snowboardersparadijs voorzien van 7 verschillende snowparken. 3 half-pipes en kilometers back-country runs.

Uitstekend nieuws voor fans van les Portes du Soleil – Een nieuwe lift voor winterseizoen 2020/21 is gepland dat het centrum van Morzine rechtstreeks met Avoriaz te verbinden! Je kunt de video hier bekijken

  • Hoogte: 1000m – 2466m
  • Pistes: 650km
  • Liften: 209
  • 6 daagse skipas: €265

Hier vindt u wintersport chalets in les Portes du Soleil. We hebben catered chalets of chalets zonder catering, chalets op de pistes, luxe chalets met sauna of jacuzzi en ook appartementen en hotels.