Reset Password

Your search results
27/07/2018

Project van 50 miljoen Euro verbindt Morzine met Avoriaz

Grote veranderingen komen naar Morzine voor winterseizoen 2020/21!

Er is een nieuwe lift gepland om het centrum van Morzine rechtstreeks met Avoriaz te verbinden. Dus het centrum van Morzine zal de komende jaren een enorme herontwikkeling ondergaan.

Als u op zoek bent naar wintersportaccommodatie in Les Portes du Soleil, vindt u hier al onze catered chalets en appartementen.

Het project ‘Morzine Avoriaz 2020’ zal zeker een geweldige toekomst bieden voor beide resorts en zal goed nieuws zijn voor skiërs en snowboarders.

De bouw is gepland om te beginnen in 2019 met de Morzine-Avoriaz lift en moeten worden ingevuld voor 2021. De kost ligt op € 50 miljoen.

Zoals de video hierboven laat zien, zal een nieuwe kabelwagen worden gemaakt met zijn basisstation in de Rue du Bourg. Dit brengt skiërs naar de basis van de Prodain Express in slechts 15 minuten van waaruit ze rechtstreeks naar het centrum van Avoriaz kunnen rijden.

Om deze nieuwe lift te koppelen aan de Pleney-kabelbaan, wordt een tunnel met een bewegende loopbrug onder het centrum van de stad gebouwd. Er komt ook een nieuw busstation en een aantal nieuwe appartementen.

Uitstekend nieuws voor fans van les Portes du Soleil, de nieuwe lift maakt het voor skiërs veel gemakkelijker om het resort van Les Gets te verbinden met Morzine, Avoriaz en de rest van Les Portes du Soleil.

Category: Nieuws, Skigebieden
Delen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • Vind uw perfecte skichalet!

  • Nieuwsbrief